9086 Töltéstava, Külterület 078/29

Játékszabályzat

Játékszabályzat – Nyerj 2 fő részére szóló 1 éjszakás tartózkodást büféreggelivel!

Land Plan Kft. /// 2022. 07.18 – 07.25.

A Nyereményjáték menete:

 1. A Nyereményjátékban kizárólag a nem cselekvőképtelen*, állandó*, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező*, természetes személyek* vehetnek részt.
 2. A Nyereményjáték időtartama: 2022. július 18-25. 7:00.
 3. A Nyereményjáték menete: A játékban mindenki részt vehet, aki az 1. pontba foglaltaknak megfelel és aki elfogadható megfejtést kommentel a nyereményjáték posztja alá.
 4. A Nyereményjátékban megnyerhető ajándék: 2 fő részére szóló ajándékutalvány 1 éjszakás tartózkodással és büféreggelivel, melyet a nyertes a Land-Plan Hotel & Restaurantban a foglaltság függvényében 2022. december 15-ig szabadon (hétköznap és hétvégén egyaránt) beválthat.
 5. A nyertesek kihirdetésének időpontja: 2022. július 25-én 12 órakor, a Land-Plan Hotel & Restaurant Facebook oldalán.
 6. A Nyereményjáték nyertesei a szabályzatnak mindenben megfelelően játszó Résztvevők közül kerülnek ki.
 7. A Szervező a nyertest a Facebook oldalán fogja közzétenni. A nyertes feladata, hogy privát üzenetben felvegye a kapcsolatot a szervezővel a nyeremény átadásának egyeztetése céljából!
 8. Amennyiben a nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
 9. A Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának a jogát fenntartja.
 10. A Résztvevő a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.
 11. A Nyereményjáték Facebookon kerül promotálásra, de a Facebook semmilyen formában nem vesz részt a Nyereményjátékban, nem hagyta jóvá, nem támogatja és nem kapcsolódik hozzá.